LO: Iloja

by - 12/30/2013 09:38:00 AM

Did you have a happy Christmas?
Ate too much and had too many gifts?
My Christmas was the best for a long time. Lots of happy children, lots of happy adults, nice Santa and delicious food.
Onnistuiko joulusi?
Söit liikaa ja sait liikaa lahjoja?
Minun jouluni onnistui lähes täydellisesti ja oli paras moneen vuoteen. Paljon onnellisia lapsia ja aikuisia, kiltti Pukki ja herkullista ruokaa.



This sketch is from Scraptastic Club's blog. And with this page, I take part to 3rd December challenge.
Luonnos on Scraptastic Clubin blogista. Sivullani osallistun joulukuun  kolmanteen haasteeseen.


Just before we went to grandmas, I went to pick up the package from Scraptastic Club. That's how I got some brand new scrap supplies with me there! I didn't have any glue or stamps, or embellishments with me, so this layout is made by "Just Breath"-kit and Add-On, nothing more. I used a small tube of old paper glue from my mothers drawer to built my page.
Juuri ennen kuin matkasimme mummilaan, hain postista Scraptastic Clubin paketin. Näin minulla oli laatikollinen uunituoreita skräppitarvikkeita mukanani! Mukaan en tajunnut ottaa muuta, en liimaa, teippiä, leimoja tai koristuksia, joten tämä sivu on tehty vain tilaamallani "Just Bretahe"-kitillä ja sen lisäosalla. Löysin mummin luota vanhan liimatuubin jonka avulla rakensin sivun.


 This picture was going to my sister, but I found another use to it ;) My lovely sister can wait, but my inspiration could not!
Tämä kuva oli matkalla siskoni luo, mutta löysin sille muuta käyttöä ;) Ihana siskoni voi odotella kuvaansa, mutta inspiraationi ei voinut odotella!







Material list:
Lily Bee Design, Teresa Collins, Bazzill
Ormulu, Maya Road, Jillipean Soup

You May Also Like

7 kommenttia

Your time to visit my blog and leave a comment is truly appreciated. Thank you!